Feli, întrebată dacă a făcut compromisuri pentru a ajunge atât de sus în lumea muzicii. Ce răspuns a dat artista

D’ale vedetelor

Feli a fost întrebată de Mihai Morar, în cadrul emisiunii \”Răi da\’ buni\” dacă a făcut compromisuri pentru a cunoaşte celebritatea în lumea muzicii. Artista a mărturisit că a existat cineva care i-a făcut o astfel de propunere, însă ea l-a refuzat.

\”La un moment dat, înainte să mă mut peste tot în ţara asta, cumva subtil mi s-a sugerat, dar mai târziu am înţeles că băiatul era îndrăgostit de mine. Eu văd muzică, muzică. (…) Probabil că unele fete fac asta pentru celebritate (…) Poate că el credea că asta ar fi una dintre… (…) Nu pot, nu pot! M-aş simţi murdară cum nu ar putea să mă spele niciun râu, vorba aia! Nu, nu am făcut niciodată compromisuri\”, a declarat Feli Donose la \”Răi da\’ buni\”.

Înainte să devină cunoscută, Feli Donose a trecut prin momente destul de grele. Cântăreaţa a recunoscut că a fost o vreme în care stătea atât de prost cu banii, încât nu avea nici ce mânca. Acum este una dintre cele mai de succes cântăreţe de la noi.

Feli Donose şi-a făcut, treptat, loc în industria muzicală românească, ea colaborând în trecut cu B.U.G. Mafia, alături de care a interpretat piesa \”Să cânte trompetele\”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *