Din înțelepciunea lui Cosette. Ce rost are A8, dacă nu duce în China?

Râs cu plâns

E clar, a dat și în useriștii ieșeni virusul retrograd al lipsei de interes pentru autostrăzile patriei și în special ale Moldovei. Dacă într-o vreme o vedeai pe Cosette Chichirău protestând vehement față de lipsa infrastructurii rutiere în zona Iașului, iată că, mai nou, domnișoara școlită, sanchi, a întors-o ca la Ploiești. Într-o conferință de presă comună susținută cu Marius Bodea, Chichirău s-a exprimat tranșant: „Nu depinde nimic de autostradă…așa de tare. Toată producția mondială s-a mutat în China. Mă scuzați, dar China este foarte departe și nu este autostradă spre China! Noi și Germania și SUA primește (sic!) produsele din China pe autostradă?”, s-a răstit Cosette în stil agramat, către o jurnalistă mai curioasă. Care va să zică, așa stau lucrurile. Deodată, nimic nu mai depinde „așa de tare” de Autostrada Iași – Târgu Mureș. Dar a fost bună de folosit pentru a-și face imagine în fața haștagiștilor care-și lipeau abțibilduri cu #șîeu peste tot.

Cosette (foto, pamflet): Sinceră să fiu, eu n-aș face nici atâtica de autostradă. Dar, dacă mi-o cere electoratul, aș putea s-o desenez repede pe un afiș. Știți, photoshopul face minuni în campanie

1 thought on “Din înțelepciunea lui Cosette. Ce rost are A8, dacă nu duce în China?

  1. Adevarul e ca primarul are puterea de a face o autostrada! Felicitari pentru articol!
    P.S. puteti face o analiza amanuntita despre proiectele fiecarui candidat la primarie (si la consiliul judetean) si sa puteti evidentia punctele ce pot fi realizate si cele care sunt fantasmagorii?
    Asta cred ca ar fi jurnalism 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *