Deranjată de gradele militare liberale. Botezatu îl compară pe noul președinte PNL cu mareșalul Ion Antonescu

Satiră cu ștaif

Derapaj impardonabil al Mihaelei Botezatu, fostă membră a filialei PNL Iași și o apropiată a primăriței din Ciortești, Alina Apostol. Iritată de rezultatul alegerilor din PNL pentru funcția de președinte, Botezatu a făcut o paralelă între generalul Nicolae Ciucă și mareșalul Ion Antonescu, recunoscut ca fiind un personaj care a contribuit esențial la producerea Holocaustului din România. „De azi are PNL – ul Antonescu lui, e drept că nu e încă mareșal dar mai are timp”, a scris pe pagina sa de Facebook cea care, printre altele, editează și ziarul administrației locale, Colinele Ciorteștiului.

\"\"

Comparația făcută de Mihaela Botezatu este deplasată, putând îmbrăca forma unei ofense publice la adresa lui Nicolae Ciucă, prim-ministru al României. Încă mai sperăm că a fost rodul unei stări de moment, pe fondul nemulțumirilor cauzate de experiența trăită prin îndepărtarea sa din PNL.

Botezatu (pamflet, foto stânga): Zi și tu, Costele, dacă e normal ca PNL să-și aleagă drept președinte un general. Păi Ciucă n-are față nici măcar de tablagiu! Ah, scuză-mă, Costele, n-a fost cu intenție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *