DENISA MANELISTA trece printr-un coşmar, după ce a fost lansat un zvon că ar fi murit: „Am şi eu familie, voi nu vă gândiţi?“

D’ale vedetelor

Cunoscuta cântăreaţă a ajuns să trăiască adevărate clipe de coşmar, după ce-au început să apară diverse zvonuri pe seama ei. Cel mai nouă veste cât se poate de macabră care a fost lansată este că artista ar fi murit.

Cântăreaţa de manele Denisa, în vârstă de 27 de ani, pare să fi ajuns la capătul puterilor, din pricina faptului că se confruntă cu mai multe zvonuri lansate pe seama sa. Recent, s-a spus că aceasta ar fi fost internată în stare gravă în spital, după un accident rutier, că şi-ar fi pierdut vocea după o răceală severă sau că ar fi murit.

„Am ramas socata de ceea ce aud si vad! Este a doua oara cand aud ca ba am avut accident si sunt in stare grava, ba mai nou ca am murit! Vreau sa-i anunt pe toti cei care tin la mine ca nu este nimic adevarat! Iar pe cei care arunca astfel de zvonuri ii rog sa nu mai scoata vorbe de acest gen, am si eu familie acasa si aud asa ceva, voi nu va ganditi?! Astea chiar nu sunt glume, ci rautate in stare pura! Chiar nu credeam ca sunt oameni capabili sa faca asa ceva!”, a spus Denisa, potrivit wowbiz.ro.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *