Cum l-a pozat ADELA POPESCU pe fiul ei, Alexandru! Fanii s-au emoţionat:,,Nu mai pot de drag!’’

D’ale vedetelor

Adela Popescu şi Radu Vâlcan experimentează meseria de părinţi şi sunt tare fericiţi alături de fiul lor, Alexandru, căruia îi acordă toată atenţia. Deşi vedeta a fost nevoită să aibă grijă de micuţ singură, deoarece soţul ei a fost plecat în Thailanda, timp de câteva săptămâni, s-a descurcat cu brio.

Prezentatoarea tv a postat recent o fotografie cu băieţelul său, în timp ce se uită pe fereastră, iar fanii s-au emoţionat foarte tare şi i-au lăsat foarte multe comentarii de apreciere.

,,Doamne! Nu mai pot de drag! La voi as veni prin ecran/ Foarte drăguţ şi frumos ca tine , să îţi trăiască/ Bună dimineata suflet mic si draglaş ce fel sta el acolo lângă geam minunat/ Asa asa te tot trezeşti in fiecare dimineata!’’, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

\"Alexandru,
Alexandru, fiul Adelei şi al lui Radu, stă deja în picioruşe.

La întoarcerea lui Radu, Adela l-a aşteptat cu o petrecere surpriză, cu ocazia aniversării celo 40 de ani împliniţi, dar s-a supărat foc pe soţul ei după ce, în urma unui test la care au fost supuşi cei doi în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, prezentatorul nu şi-a recunoscut iubita. Atât Adela, cât şi Radu, au fost puşi să-şi recunoască partenerul în timp ce erau legaţi la ochi. Actriţa şi-a dat seama imediat cine este soţul ei după ce i-a simţit palmele, însă prezentatorul TV nu a ghicit care dintre fete este Adela, după ce a pipăit părul acestora. \”Gata, la revedere! Eu am plecat! Asta nu mi-a plăcut deloc\”, a spus Adela Popescu, în glumă, prefăcându-se că părăseşte nervoasă platoul de televiziune.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *