Cotnari, să vie banii la băieţi! Deleanu, predând o scurtă lecţie de istorie a fotbalului moldovean

Râs cu plâns

Performanţa lui Poli Iaşi de a intra în play off – ul Ligii I a început să dea roade şi în plan financiar. La meciul disputat la Cluj, jucătorii ieşeni au purtat pe tricouri sigla companiei de vinuri Cotnari, cel mai important brand naţional în materie. În schimb, firma condusă de Constantin Deleanu va acorda unele stimulente financiare jucătorilor ieşeni, constând în prime consistente în caz de victorie. De remarcat este că apropierea dintre club şi producătorul de vinuri a fost făcută încă din toamna trecută, când băieţii lui Flavius Stoican s-au recreat culegând struguri din viile Cotnariului. Surpinse de această alianţă viticolă, mai multe personalităţi au trimis mesaje clubului.

\"\"Stoicane, să ştii că la Cotnari a activat Ştefan cel Mare, un înaintaş destul de bun, făcea şi faza de atac, şi cea de apărare. De altfel, legenda spune că plăieşii erau cei care jucau în play of

Doina Cepalis, proprietar Te Rox – Bună, băieţi, am aflat că vecinul meu din Cotnari, domnul Deleanu, v-a promis nu ştiu ce bani în caz că ieşiţi învingători de pe teren. După cum poate nu ştiţi, eu produc centuri de siguranţă. Aşa că, ia gândiţi-vă, între un vin care vă face să ieşiţi în decorul play – off – ului şi o centură de siguranţă care vă protejează punctele din clasament, ce vreţi să alegeţi?

Ionuţ Bâlbă, fost atacant la Poli – Da, ce să mai vorbesc, v-aţi scos, bă! Mare şmecherie că v-a luat Cotnariul sub aripă. Pe vremea când jucam la Paşcani, deci la o aruncătură de băţ de Cotnari, trecem zilnic pe acolo pentru vitaminizare şi relaxare. Cel mai tare Spa e butoiul de Busuioacă. Faci baie în el, apoi împachetări cu frunze de viţă de vie, până te pătrunde spiritul lui Bachus, ăla de-ţi dă putere să ratezi mai departe.

Daniel Pancu, atacant Rapid Bucureşti – Slăbuţ, băieţi! Bun şi Cotnariul, nu zic nu, dar eu zic că aveaţi nevoie de ceva tărie pentru a vă susţine în play off. Poate că nu v-ar fi stricat să vă contacteze nişte sponsori ruşi, de la Stalinskaya în sus. Ăia ştiu cum să te facă să driblezi viaţa când ţi-e greu, pe când vinul nostru te face vulnerabil în apărare, de iei gol printre picioare.

Iulian Dascălu, om de afaceri – Am băgat nişte bani la Poli acum câţiva ani, imediat a apărut şi Cotnariul cu pretenţia să ia echipa. M-am dus la Timişoara să fac mall, hop şi Cotnariul pe stadionul bănăţenilor, să sponsorizeze echipa de fotbal. Eu înţeleg că, de la Dobrin încoace, fotbalul merge mână-n mână cu vinul bun, dar mă cam deranjează că sunt marcat om cu om pe tot terenul. Acum va trebui să mă gândesc ce să fac pentru a le lua faţa celor de la Cotnari. Nu-i nimic, le voi trânti un mall fix în faţa combinatului, Bachus Mall, să le arăt astfel cine e zeu în afaceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *