Cosette, fii prezidentă! Cosette Chichirău vrea să-i ia faţa lui Dan Barna la preşedinţia USR

Politică la patru ace

Aspiraţiile Cosettei Chichirău nu s-au oprit la accederea într-o poziţie de deputat. Ieşeanca îşi doreşte mult mai mult, dovadă fiind şi recentul anunţ pe care l-a făcut în legătură cu depunerea candidaturii la funcţia de preşedinte al USR. Creatoare de scurtmetraje în Parlament, om de bază la diverse proteste stradale, Cosette e unul dintre noii oameni politici extrem de activi. Aflând de candidatura acesteia, o serie de personaje politice, dar şi civile, i-au transmis câteva mesaje. (pamflet)

Dan Lungu, senator USR – Dragă Cosette, prins cu tot felul de megaproiecte privind infrastructura, sănătatea, locurile de muncă ale ieşenilor, am uitat să te felicit pentru decizia de a candida. Am aflat vestea cea bună în timp ce lucram la studiul de fezabilitate al construirii unei biblioteci în Scobinţi. Închipuieţi că am dat peste tot felul de piedici, una dintre ele fiind că sindicatul şoarecilor de bibliotecă a contestat licitaţia proiectului, pretextând că aşezământul cultural nu are prevăzute sisteme de alarmare în caz de deratizare. După cum vezi, numai probleme pe capul meu! Te pup, succes!

Andrei Postolache, consilier local – Pentru mine, Cosette, rămâi o iubire neîmplinită. Păcat de amintirile noastre din perioada în care, atât de naivi, voiam să construim un partid pentru Iaşi. Ei bine, acum ai ajuns să ai partidul tău, iar pe mine m-ai lăsat cu inima frântă ca o spiţă ruptă de bicicletă. Ce să-ţi urez…. Dacă vei fi şefa USR, bagă-mă şi tu pe o listă de candidaţi la Parlament. În felul ăsta, poate scap şi de datoriile de pe lista de întreţinere.

Costel Alexe, şef PNL Iaşi – Domnişoara Cosette, facem parte din partide diferite, ba chiar am devenit adversari de când Barna vrea să-i ia locul mult iubitului nostru preşedinte Klaus Iohannis. Ba chiar vreţi să ne luaţi şi Iaşul la parlamentare şi locale. Nu mai bine ne-am uni forţele şi am face o dreaptă unită, fără să ne războim între noi? Dacă aveţi un răspuns, lăsaţi un mesaj la orice cort din Iaşi care are poză cu mine.

Bogdan Abalaşi, lider Pro România Iaşi – Madam, noi suntem un partid mic, dar voinic. Vă invit la o cafea săptămâna viitoare, poate mergeţi şi la un peşte, la o tablă. Suntem băieţi gigea, ştim să ne purtăm cu o domnişoară de succes, n-aveţi grijă! Poate vine şi amicul Aivănoaei, chit că e de la PMP, dar ce contează? Face nişte mămăliguţă cu crap şi mujdei, o minunăţie! Zău, tare bine ne-ar prinde o domnişoară frumoasă ca matale în partidul nostru mic la stat, dar mare la sfat!

Cosette (foto, pamflet): Da, m-am hotărât să candidez la şefia useriştilor. Sloganul meu electoral va fi USR Plus Cosette egal Love!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *