CONCERTE NICOLETA NUCĂ ȘI FĂRĂ ZAHĂR, ÎN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL „CRYSTAL STARS”, LA PALAS

Calcul la rece

Sfârșitul de săptămână este unul muzical, în ansamblul Palas. Nicoleta Nucă și trupa Fără Zahăr, dar și tineri interpreți din 12 țări vor încânta publicul în cadrul Festivalului Internațional „Crystal Stars Music Fest

Două zile cu muzică, dans și momente surpriză. De asta vor avea parte cei veniți la cumpărături sau să se relaxeze în ansamblul Palas, în acest week-end. Sâmbătă și duminică, pe 3 și 4 noiembrie 2018, Atriumul Palas Mall se va transforma în scena pe care se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de muzică pentru tineret „Crystal Stars Music Fest”, organizat de Asociația „Mellos”.

În competiția muzicală se vor întrece voci ale unor interpreți din Coreea de Sud, Argentina, Italia, Turcia, Bulgaria, Franța, Polonia, Iordania, Cipru, Bosnia-Herțegovina, Republica Moldova și România. Tinerii sunt pregătiți să ofere publicului un spectacol al talentelor și să împărtășească pasiunea lor pentru muzică alături de artiști internaționali.

Sâmbătă, cele mai bune voci vor concura pentru câștigarea trofeului începând cu ora 15.30. În plus, spectacolul va fi completat cu momente susținute de Trupa „Seoul Beat”, de la Casa de Cultură a Studenților, precum și de tineri soliști, actuali și foști membri ai Cercului de muzică ușoară „Melos”, de la Palatul Copiilor din Iași, coordonați de prof. dr. Gabriela Nechita. Seara se va încheia cu un concert al îndrăgitei artiste Nicoleta Nucă.

Duminică, de la ora 17.00, va avea loc Gala Laureaților. În program sunt incluse și spectacole susținute de Ansamblul de dansuri ucrainene „Veselka”, Rhythmic Dance, Academia Junior, Ruxandra Tomulesei și Royal Music Show, Clubul de gimnastică aerobică „Gimnis”, Fusion Dance și alții. Gala se va încheia cu un show al trupei Fără Zahar, de la ora 20.00.

Duminică, de la ora 11.00, cei prezenți în Atriumul Palas Mall se vor delecta cu un concert oferit de Petran Music School.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *