Coboară milităria din podul Facebookului. Generalul Vasile Roman, explicând civililor ce înseamnă disciplina în politică

D’ale vedetelor

Generalul Vasile Roman, fost comandant al Garnizoanei Iaşi şi vicepreşedinte al filialei ieşene Pro România, percepe în continuare politica precum decorul unui teatru de război. Nici nu e de mirare. La vasta experienţă pe care o are în operaţiunile militare externe, Vasile Roman rămâne vigilent la tot ce mişcă pe câmpul de luptă politică. „1 decembrie 2019 a fost doar o zi a Armistiţiului”, a anunţat sentenţios generalul pe contul său de Facebook, făcând să tremure de emoţie flamurile inamicilor, după care a continuat prin portavoce: „Războiul este cuvântul de ordine în lumea politică pentru că toți văd doar ținta fără să vadă drumul. Politicienii sunt în război pentru că nu au învățat să construiască pacea. Partidele, perdante în alegeri, trăiesc războiul fratricid, pentru că membrii lor au fost formați doar ca războinici. Nici Pro România nu este exceptată de la acest fenomen. Unii au plecat și sunt considerați trădători sau dezertori”, a strigat generalul, privind scrutător spre mlaştina bătăliei pentru România. Noroc că subprefectul şi subordonanţa Bogdan Abalaşi dormea şi n-a auzit chemarea la luptă, că cine ştie ce măcel ieşea acu’, de sărbători!

Roman (foto, pamflet): Politica e fix ca pe câmpul de exerciţii militare: culcat în Opoziţie, salt înainte la Putere, pe loc repaos la respectarea promisiunilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.