Ce se întâmplă cu Mirela Vaida? Revine la Antena 1?

D’ale vedetelor

Show-urile matrimoniale au făcut audienţe peste aşteptări la Antena 1, acolo unde Mirela Boureanu Vaida a prezentat \”Mireasă pentru fiul meu\”. La finele anului, vedeta, care i-a ţinut locul Simonei Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a anunţat că se retrage de la \”Acces Direct\”, dar nu şi din televiziune. Cum era şi firesc au început să circule zvonuri potrivit cărora, vedeta s-ar întoarce la cârma emisiunii care uneşte cupluri, dar prezentatoarea a ţinut să făcă declaraţii pe marginea acestui subiect.

Mirelei Boureanu Vaida i se pregăteşte ceva nou, deci nici vorbă să se întoarcă în platoul \”Mireasă pentru fiul meu\”, emisiune care a adus audienţe record staţiei din Băneasa. Fosta prezentatoare de la \”Acces Direct\” va avea în scurt timp un nou show la Antena 1, cel mai probabil în intervalul orar 14.00 – 16.00. Ea a infirmat zvonurile potrivit cărora ar urma să preia vechiul proiect.

\”Am primit foarte multe mesaje prin care m-aţi întrebat dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora ar reveni «Mireasă pentru fiul meu cu mine» ca prezentator! Nu este adevărat nimic! Nu ştiu nimic despre revenirea acestui show! Noi acum lucrăm la un nou proiect de emisiune care va intra pe post după jumătatea lunii februarie, însă noul proiect nu are nicio legătură cu show-ul «Mireasă pentru fiul meu». Nu vă pot da mai multe detalii acum însă vă rog să aveţi încredere! Vă mulţumesc pentru apreciere şi loialitate! Vă trimit gândurile mele bune!\”, a declarat Mirela Vaida.

Ultima apariţie a ieșencei a fost la finele anului când şi-a anunţat plecarea de la \”Acces Direct\”. Atunci o altă ieșeancă, Simona Gherghe, i-a mulțumit colegei sale pentru perioada în care aceasta i-a ţinut locul. \”Vreau să îi mulțumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară și nu numai că a păstrat publicul emisiunii și a adus și fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să stați departe de Mirela, pentru că se va întoarce aici, la Antena 1, cu emisiunea ei\”, a spus la momentul respectiv, Simona Gherghe.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *