BIANCA DRĂGUŞANU a trecut printr-un adevărat coşmar, după ce micuţa SOFIA s-a îmbolnăvit

D’ale vedetelor

Bianca Drăguşanu a trecut prin momente dificile, recent, după ce fetiţa ei şi a lui Victor Slav s-a îmbolnăvit şi a trebuit să meargă cu ea la medic.

Totul s-a petrecut chiar de Paşte, iar vedeta nu s-a putut bucura absolut deloc de momente de sărbătoare alături de cei dragi, după ce micuţa Sofia a răcit. Totodată, fetiţa vedetei nu a mai putut să respire la un moment dat, iar disperată Bianca a bătut la uşile mai multor medici, fiind plecată la Hunedoara.

Am fost atât de îngrijorată. Nu ştiam ce să mai fac! Fetiţa a răcit foarte tare şi aproape că nici nu mai putea respira. Cred că a luat gripă de la mine, fiindcă şi mie mi-a fost rău vreo două săptămâni. Mă uitam la ea şi îmi venea să plâng. O vedeam atât de mică şi de neajutorată, nici nu pot să descriu în cuvinte ce am simţit, a fost o durere imensă. Să îi ferească bunul Dumnezeu pe toţi copiii de rele şi de boli. E îngrozitor“, a mărturisit Bianca, în cadrul unei emisiuni TV.

În plus, iubita lui Victor Slav a revenit de urgenţă în Capitală, după ce a mers de câteva ori la spitalul din Hunedoara. „Acum fetiţa se simte mai bine, slavă Domnului! Oricum este mică şi nu prea are voie să ia medicamente puternice, doar vitamina C pentru bebeluşi şi un sirop special, însă în acest moment este suficient. Mi-a revenit inima la loc. Mă bucur că a trecut totul“, a mai spus Bianca.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *