Bârfe faine, sunt fără taine. Unui fost reftor i s-a dat cu flit

Haz de necaz

Acum fo’ 10 zile, flăcăii de la școala superioară de doftori au inaugurat refacerea unei clădiri istorice de pe Săulescu, numită pompos Centrul de limbi moderne. Au făcut paranghelie mare, a venit și reftorul și șefii Iașului, alte oficialități. S-a tăiat tradiționala panglică, au fost discursuri în limbi de lemn. Prezent la eveniment a fost și fostul reftor Bazil Astă care a încercat să tragă toată spuza pe turta sa. Adică, chipurile, lucrările de restaurare a imobilului au demarat pe când el conducea școala superioară de doftori. Numai că, în afara unor perieri pe sacou, fostul reftor Bazil a cam plecat cu buza umflată. Lumea i-a cam dat cu flit. Ehe, fosta-i lele cât ai fost.

S-a reactivat un deputat de-al nostru: Hopa! A fost reactivat Văru Jan, purtător de cuvânt la partidul lui alde Călin. Dar credeți că Văru Jan a anunțat vreo măsură economică destinată relansării Moldovei sau Iașului? Nici pomeneală. Deputatul e personaj într-un spot electoral de 39 de secunde. Duminică, pe 11 iunie, au fost alegeri parțiale în localitățile care și-au pierdut primarii (din diferite motive) în ultimul an. Iar Văru Jan și-a luat sacou, cămașa albă și cravata și s-a tras într-un clip video, menit să atragă votanți pentru candidații săi. Păi bine, coane, după ce ai dispărut luni de-a rândul, te-ai reactivat tot pentru o chestiune electorală? Slabă mișcare, mai bine rămâneai la promovat propriile cărți, ar fi fost mai bine.

Liberarii ieșeni cerșesc „like”-uri: Un pic de disperare am detectat la liberarii ieșeni. Pentru că platformele sociale nu-i ajută să-și disemineze mesajele politice au fost nevoiți să bage mâna în buzunar. Adică, postările nu au crescut organic, iar liberarii au fost nevoiți să și le sponsorizeze doar-doar or ajunge la cât mai mulți ieșeni. Dar, ce să vezi, nici sponsorizate, postările lor tot nu atrag oameni care să le citească sau să le aprecieze prin clasicul „like”. Oameni buni, nu vă mai chinuiți să căutați fel de fel de metode. Noi credem că necazul e altul: sensul mesajelor voastre nu are lipici la public. Așa că, mai degrabă schimbați-vă abordarea, că acolo e buba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *