Bârfe de 24 de karate. Calitate, frate! Secretul electoral al unui deputat

Haz de necaz

Plan ingenios al deputatului Petrică Deleanu. Aflat în pemepeul lui Băse, deputatul ieșean este un pic îngrijorat de viitorul său politic, mai ales că partidulețul a trecut cu greu pârleazul la alegerile astea europarlamentare. Așa că pentru anul viitor are următoarea idee: să candideze la locale pentru președinția CJ. E conștient că n-o va câștiga, dar dacă va reuși să se vâre în consiliu pe el și alți doi – trei de-ai lui din pemepe, speră să joace rolul de partid balama. Adică ăla fără de care nu se poate asigura majoritatea. Din rolul ăsta să ceară pentru sine un post de vice la consiliu. Iar în toamnă să candideze din nnou pentru deputăție. Dacă partidulețul îl va trece pragul, va pleca din nou în Casa Poporului. Dacă nu, va rămâne în Casa Pătrată ca vice. Așa-i că-i merge mintea?

Variantă străvezie pentru Palatul Roznovanu: În al nouălea cer după rezultatul de la europarlamentare, cei de la usereu plus cei de la plus se dau de ceasul morții pentru a găsi un candidat la primăria locală. Și toate variantele de până acum, Gică Peizanu’ sau profesorul Vurlui nu prea-i satisfac pe lideri. Acum, pe turnantă s-a poziționat bine de tot o fostă activistă, Sanda Rîngă pe numele ei. A pozat în oengistă, iar apoi a făcut pactul cu stăpânirea. Dar de câteva luni s-a dat la fund. Acum cică ar vrea s-o resusciteze public cei de la plus. Doar că, din punctul nostru de vedere și al multora, e o soluție străvezie rău. Parcă începem să-l regretăm pe insipidul Andrușca Postolaș. Stăm pe fază și urmărim evoluția competiției interne pentru desemnarea primăriabilului.

A mai venit un atârnător la club: Pe la clubul de futboliori din dealul Copoului a mai apărut un atârnător. Este vorba despre Toniță Heleșteu, ăla de-a fost un foarte înjurat arbitru. După ce-a birjărit pe la Boston, Toniță s-a retras la vatră și-a zis că e momentul să tragă niște parale și de la clubul ieșean. Chipurile, Toniță a fost numit în fruntea departamentului de scouting. O denumirea mult prea pompoasă pentru ceea ce are el de făcut: mai nimic. Om vedea cât va rezista relația sa de prietenie atât cu prezidentul Ambro cât și cu antrenorul Tei. Că lucrurile nu prea-s pe roz, mai ales că echipa trece și printr-o importantă jenă financiară. Noi nu prea vedem luminița de la capătul tunelului de intrare pe teren, dar poate suntem noi prea pesimiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *