Bârfe cu detalii, privite prin vitralii. Asta ar fi o candidatură trăsnet

Haz de necaz

Scurtă recapitulare. Cu cine defilează Iașul la europarlamentare. Păi, ar fi cam așa: la usereu plus minus vor fi doi de la Iași, proful Vurlui și proful Boieru’, ambii pe locuri neeligibile. Se mai vorbește despre don Costello la liberari, tot fără vreo șansă. Ca independent, o fătucă: G. Tudoreache. Și ea, tot fără șanse. Dar lovitura mare ar putea veni de la pemepeul lui Băse. Din două motive. 1) Ultimele sondaje spun că partidul ar putea prinde la vot, în cele din urmă, una sau chiar două poziții de eurodeputați. 2) Și cum din partidul lui Băse tot au plecat oameni, deputatul ieșean Petrică are șanse să fie pus pe o poziție eligibilă. Hopa! Asta ar fi într-adevăr o mare lovitură. Don Petrică să prindă cinci ani la Bruxelles, chiar i-ar scoate cariera politică din prezentul impas.

Am aflat-o pe șefa de la Minus: Am zis numărul trecut că am aflat, cu oarecare surprindere, că și la Iași există o filială a partidului fostului premier Momoloș, partid numit Minus. Ei, tura asta am aflat și care ar fi personagiile care, chipurile, coordonează această filială. Una dintre ele, adică o femeie, este Mona Vinescu care, cu serviciul, pare-se că activează tot în zona asta de multinaționale. Ei, fătuca e prinsă acum cu strângerea de semnături pentru candidatura la europarlamentare și cu activismul online, pe Facebook. Deocamdată e subțire, nu-s multe de spus despre ea, doar că am pus-o pe radar și, de-acum încolo, o vom urmări îndeaproape.

Sunt simpli pierde-vară! A început marea trollare. Ăștia mici de la liberari, de abia au tuleie, au fost încartiruiți și puși la treabă. Pe de o parte, au creat fel de fel de pagini de FB locale în care-și laudă șefii și aruncă lături în capul celor din alte partide. Pe de altă parte, trollii intră și pe paginile concurenților și aruncă cu rahat în ventilator. Mda, mizeriile au început cam devreme în campania asta. Miza-i mare, stomacul e cam gol. Ei cred cu convingere că marea bătălia electorală se dă, mai nou, pe FB. Bă băieți, să vă spunem noi, să nu vă mai agitați. E fiecare cu bula lui pe FB, e extrem de greu să mai schimbi păreri și percepții, darămite să mai modifici intenții de vot. Deci, ce faceți voi acolo e simplă pierdere de timp și pierdere de bani. Așa, cu niște pierde-vară ca voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.