Paula Chirilă, dezvăluiri despre starea de sănătate a Dj Wanda: ”A slăbit! Sincer, nu ştiu cu ce trăieşte!”

D’ale vedetelor

Paula Chirilă a vorbit despre starea de sănătate a Dj Wanda. Actriţa a dezvăluit că situaţia tinerei este extrem de gravă şi că a slăbit îngrozitor din cauză că nu are voie să mănânce mai nimic.

Paula Chirilă a oferit detalii despre starea de sănătate a Dj Wanda, care a dezvăluit, miercuri, că este grav bolnavă.

Fosta prezentatoare TV a spus că bruneta se simte extrem de rău şi că nu poate mânca aproape nimic, motiv din cauza căruia a slăbit îngrozitor.

”Spunea că vrea să plece în Turcia, să găsească o soluţie, să găsească un răspuns, pentru că aici i s-au dat diagnostice diferite, unul foarte grav, unul mai puţin grav. Ea nu se simţea bine absolut deloc, nici măcar cu tratamentul dat de aici nu a obţinut niciun fel de ameliorare, nu mânca mai nimic. E destul de complicată situaţia ei şi cu atât mai mult cu cât durează de o lună şi ceva aproape, ba chiar mai mult, cred că două luni. A cerut până acum două păreri, i s-au dat două diagnostice, a făcut analize şi para-analize, nu vrei să ştii, a cheltuit o mulţime de bani, dar când este vorba de sănătate, încerci să faci orice să afli răspunsul. Nici măcare tratamentul pe care l-a luat nu a mers, nu a funcţionat. Funcţiona pe termen scurt, o zi, două, trei şi apoi revenea la starea iniţială. A plecat să îi dea un diagnostic şi să găsească un tratament să se simtă mai bine pentru că să ţii o lună, două luni de zile tratament şi să nu obţii niciun fel de ameliorare, să te simţi la fel de rău, în fiecare zi, tot mai rău. A slăbit. Ţine şi un regim extrem de drastic, nu are voie să mănânce aproape nimic, aproape nimic nu are voie să mănânce, nici piper, nici fructoză, nici lactoză, nici nimic, nimic. Sincer, nu ştiu cu ce trăieşte. Ştiu că a plecat în Turcia. A zis că acolo, într-adevăr reuşeşte să găsească salvarea. Să îi găsească un diagnostic care să fie real că s-a mers pe băjbâite. Unul a zis că e posibil să fie asta, altul că e posibil să fie altceva. Unul dintre diagnostice era extrem de grav, extrem de grav şi altul era cumva la polul opus, că n-ar fi fost chiar atât de grav, că e o formă incipientă şi dacă ţine regim o să fie ok. Face în continuare exerciţii de recuperare, atât cât poate că îţi dai seama, nemâncată cum e nici nu prea mai are energie. Nu tolerează aproape niciun aliment. I s-a dat peste cap tot sistemul. Ea încearcă să mănânce, dar atât cât îi permite regimul şi organismul”, a povestit Paula Chirilă despre Dj Wanda.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.