ANDREEA BĂNICĂ, în costum de baie, la opt luni după ce a născut! Nimeni nu se aştepta să arate aşa

D’ale vedetelor

La 39 de ani, Andreea Bănică, s-a pozat în costum de baie, deşi nimeni nu se aştepta să apară aşa, mai ales că în urmă cu opt luni a dat naştere unui băieţel. Vedeta s-a refăcut complet după ce a devenit mamă pentru a doua oară şi a ezitat să îşi expună corpul bine lucrat în sala de sport.

Cântăreaţa a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie, iar prietenii virtuali au fost surprinşi să vadă cât de bine arată. „M-am hotărât, astăzi fac plajă!’’,  a scris Andreea Bănică la fotografie.

Wow, ce bine arăţi/ Cât de bine te-ai refăcut/ Super imagine. Îmi place că eşti plină de energie/ Wow Esti cea mai frumoasa domnisoara si sexy!’’, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Andreea Bănică arată foarte bine la opt luni după ce născut.
Andreea Bănică arată foarte bine la opt luni după ce născut.

Andreea Bănică a mărturisit recent că imediat după ce a născut-o pe fiica ei, Sofia, s-a simţit foarte singură, din pricina faptului că artista şi-a pierdut ambii părinţi când era copil.  Artista a participat recent la un eveniment, acolo unde a făcut mai multe mărturisiri neaşteptate. După ce a adus-o pe lume pe Sofia, primul ei copil, s-a simţit foarte singură. Acest lucru s-a datorat faptului că artista şi-a dorit să îi aibă aproape în acele clipe speciale pe părinţii ei, pe care i-a pierdut pe când era copil.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.