ANDREEA BĂNICĂ, în costum de baie, la opt luni după ce a născut! Nimeni nu se aştepta să arate aşa

D’ale vedetelor

La 39 de ani, Andreea Bănică, s-a pozat în costum de baie, deşi nimeni nu se aştepta să apară aşa, mai ales că în urmă cu opt luni a dat naştere unui băieţel. Vedeta s-a refăcut complet după ce a devenit mamă pentru a doua oară şi a ezitat să îşi expună corpul bine lucrat în sala de sport.

Cântăreaţa a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie, iar prietenii virtuali au fost surprinşi să vadă cât de bine arată. „M-am hotărât, astăzi fac plajă!’’,  a scris Andreea Bănică la fotografie.

Wow, ce bine arăţi/ Cât de bine te-ai refăcut/ Super imagine. Îmi place că eşti plină de energie/ Wow Esti cea mai frumoasa domnisoara si sexy!’’, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

\"Andreea
Andreea Bănică arată foarte bine la opt luni după ce născut.

Andreea Bănică a mărturisit recent că imediat după ce a născut-o pe fiica ei, Sofia, s-a simţit foarte singură, din pricina faptului că artista şi-a pierdut ambii părinţi când era copil.  Artista a participat recent la un eveniment, acolo unde a făcut mai multe mărturisiri neaşteptate. După ce a adus-o pe lume pe Sofia, primul ei copil, s-a simţit foarte singură. Acest lucru s-a datorat faptului că artista şi-a dorit să îi aibă aproape în acele clipe speciale pe părinţii ei, pe care i-a pierdut pe când era copil.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *