Actorii ieșeni visează chemările la rampă. Ion Sapdaru și Horia Veriveș, nerăbdători să revină pe scena Naționalului ieșean

D’ale vedetelor

Inactivitatea din ultimele luni lasă urme tot mai pronunțate în confortul psihic al artiștilor ieșeni. Doi dintre aceștia, actorul Horia Veriveș și regizorul Ion Sapdaru se află aproape de disperare, râvnind la reîntoarcerea în teatru, dar mai ales la starea de normalitate. “De Ziua Regelui, eram la Prisăcani, era frumos, cald, gutuiul din spatele nostru înflorit și nici prin gând nu ne trecea că, peste trei ani, n-o să avem voie să mergem la căsuța noastră. Disperarea mea, sincer, este maximă!”, a mărturisit Ion Sapdaru pe contul său de Facebook. De cealaltă parte, Horia Veriveș caută soluții pentru redeschiderea teatrelor. “Dacă tot se deschid bisericile, eu zic că se pot deschide și teatrele! Număr limitat de spectatori, măști, distanță între oameni, dezinfectant etc.”, propune actorul ieșean, la rândul său dornic să iasă cât mai repede din claustrarea impusă de pandemie.

Sapdaru (foto stânga, pamflet): Horia, când aud că pe vremuri jucăm Chirița cu casa închisă, îmi aduc aminte cu groază de izolarea din pandemie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *