Actorii Carmen Ionescu și Gelu Nițu vor fi prezenți în week-end la Amfiteatrul Palas, în spectacolul „Aeroport”

Metropola

Teatru pentru toate vârstele, actori consacrați și voie bună. Acestea sunt ingredientele sfârșitului de săptămână, la Amfiteatrul Palas. Sâmbătă se va juca spectacolul „Aeroport”, iar duminică, copiii sunt așteptați într-o călătorie amuzantă alături de „Mary Poppins”.

Finalul lui Cuptor va oferi o nouă piesă de teatru surprinzătoare în ansamblul din inima orașului. Sâmbătă, pe 28 iulie 2018, de la ora 20.30, Amfiteatrul Palas se transformă în „Aeroport”. Spectacolul poartă semnătura lui Ștefan Caraman și surprinde „viața ca un aeroport”, în care oamenii vin și pleacă, în care iubirile se învârt precum călătoriile. Cu o distribuție din care fac parte nume mari ale dramaturgiei românești, precum Carmen Ionescu, Gelu Nițu, Meda Victor și Alexandru Nagy, piesa spune o poveste despre iubiri, care costă tocmai pentru că sunt gratuite, care ne fac plăcere pentru că sunt dureroase și care sunt veșnice tocmai pentru că durează puțin.

Pentru cei mici, propunerea de final de iulie este din nou una amuzantă. Duminică, de la ora 19.00, Teatrul Muzical „Șapte” prezintă o piesă de teatru pentru copii, în care actorii sunt tot copii. „Mary Poppins” este un spectacol plin de umor, în care peripețiile se țin lanț, spre amuzamentul spectatorilor. Zece copii talentați dansează și cântă live, antrenând alături de ei întregul public.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *