anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Şoferul ucigaş din Podu Roş ar putea avea probleme psihice. Claudiu Marian Pașnicu, transferat în arest la Jilava

GALERIE
pasnicu accident podu ros
  • pasnicu accident podu ros
- +

Claudiu Marian Paşnicu va fi expertizat psihiatric la Bucureşti în maximum 4 zile, pentru a se afla dacă acesta are sau nu probleme psihice.

Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului tragic ce a avut loc în urmă cu o săptămână în cartierul ieşean Podu Roş. Procurorii ieşeni au dispus efectuarea unei expertize psihiatrice în cazul lui Claudiu Marian Paşnicu, existând suspiciuni, spun surse din cadrul anchetei, ca acesta să aibă probleme psihice.

Paşnicu a fost transferat la Penitenciarul Jilava în cursul zilei de ieri şi până pe 15 februarie acesta va fi supus unei expertize de specialitate pentru a i se stabili discernământul din timpul producerii accidentului. Până atunci, este de aşteptat ca pe masa anchetatorilor să ajungă şi rezultatele biologice ce vor releva dacă Paşnicu se afla sau nu sub influenţa alcoolului, drogurilor sau altor medicamente. Accidentul produs de Claudiu Paşnicu a avut loc în urmă cu o săptămână, fiind soldat cu decesul soţilor Eugen şi Doina Buzea, angajaţi în administraţia locală din Iaşi. Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Podu Roş, la orele prânzului, atunci când Paşnicu, şofer al unui autoturism Audi, a depăşit pe contrasens o coloană de maşini şi a intrat în intersecţia de la baza podului Nicolina, deşi culoarea semaforului pentru maşini era roşie. După ce a ocolit in extremis un pieton ce traversa regulamentar, maşina lui Paşnicu a intrat în lateralul unei Dacii Logan conduse de Doina Buzea, care, de asemenea, circula regulamentar. Atât Doina Buzea, cât şi soţul său au murit pe loc în urma impactului violent. Ulterior accidentului, Claudiu Paşnicu a părăsit locul accidentului, însă s-a prezentat în aceeaşi zi la Poliţie. A fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Citește și

ATENȚIE! IMAGINI ȘOC! Vedeți cum s-a produs accidentul mortal din Podu Roș!

EXCLUSIV: Mesajul sfâșietor al rudelor celor doi soți uciși de un șofer inconștient în Podu Roș

Soții morți în impactul violent din Podu Roș lucrau în administrația publică, la Primărie și Consiliul Județean

UPDATE EXCLUSIV: Accident grav de circulație, cu doi morți, în Podu Roș. Șoferul vinovat a fugit de la locul tragediei (VIDEO)

EXCLUSIV: Șoferul care a provocat accidentul cu victime din Podu Roș, reținut pentru 24 de ore

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

​De ce dorința lui Elon Musk de a face din libertatea de expresie o prioritate pentru Twitter a stârnit panică în rândul elitelor liberale din America?

Alexandru LĂZESCU

​De ce dorința lui Elon Musk de a face din libertatea de expresie o prioritate pentru Twitter a stârnit panică în rândul elitelor liberale din America?

Deşi pentru mulţi, mai ales pentru cei care au prins perioada comunistă, libertatea de expresie reprezintă o valoare fundamentală, paradoxal, simpatizanţii ideologiei „woke” cred că aceasta trebuie restrânsă pentru a nu afecta „sănătatea” discursului public şi democraţiei.

opinii

Izolare

Nichita DANILOV

Izolare

Oare bunul simţ şi intuiţia ne pot salva să nu cădem în plasa subiectivismului şi a manipulărilor pe care mass media şi reţelele de socializare, dar şi alte entităţi, le ţes deasupra noastră, determinându-ne să vedem doar o mică parte din adevăr şi din ororile pe care le trăim?!

Pe cine a sărăcit pandemia?

Ciprian IFTIMOAEI

Pe cine a sărăcit pandemia?

Există multe situaţii în care sărăcia se reproduce social: copiii care se nasc şi evoluează în familii sărăce, cu intensitate foarte scăzută a muncii, cu educaţie precară, excluşi social ajung să dezvolte comportamente caracteristice persoanelor care fac parte din aşa-numitele „pungi cronice ale sărăciei”.

Ruşii şi ruşinea

Michael ASTNER

Ruşii şi ruşinea

nu există ruşine fără onoare./ nu există onoare fără ruşine./ ruşii, deci, n-au nici, nici/ excepţiile confirmă regula.

pulspulspuls

Oare unde s-a ascuns pupilul politic al lui Cozet?

Oare unde s-a ascuns pupilul politic al lui Cozet?

Apropo de faptul că am adus ieri în discuţiune, aicea la analiza săptămânii de la rubricuţă, şi chestiunea situaţiunii politice şleampete a USR Iaşi, ne-au întrebat unii cetitori dacă mai ştim ceva de şefii filialei. 

Caricatura zilei

Nume de floare

Editia PDF

Bancul zilei

- Ce faci în cazul unei explozii nucleare? - Te uiti la ea, ca alta nu mai vezi.  

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    SURSA FOTO: Sidonia Bogdan

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

    X