anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

EXCLUSIV: Mesajul sfâșietor al rudelor celor doi soți uciși de un șofer inconștient în Podu Roș

GALERIE
accident podu ros 5
  • accident podu ros 5
- +

Călin B., fratele lui Eugen B. și cumnatul Doinei Mihaela B., cei doi soți decedați în urma impactului violent din Podu Roș dintre un Audi și o Dacia Logan, a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj sfâșietor, plin de durere, la adresa inconștientului care a cauzat tragedia din Podu Roș.

„Nu cred că există cuvinte pentru personajul care a curmat viața fratelui meu și a cumnatei mele. Pot spune doar atât : dacă s-ar naste de acum încă de 100 de ori tot nu ar ajunge la nivelul uman, spiritual și intelectual al nici unuia dintre cei doi oameni minunați pe care i-a ucis”, a scris pe Facebook Călin B.

Cei doi soți decedați în urma impactului violent din Podu Roș dintre un Audi și o Dacia Logan lucrau în administrația locală. Doina Mihaela B. (55 ani) era angajată a Primăriei Iași, la Direcția tehnică, responsabilă de proiectele europene ce țin de sistemul de termoficare. Eugen B. (58 ani) era angajat la Consiliul Județean.

Autoturismul Dacia Logan al celor doi soți a fost izbit violent în după amiaza zilei de sâmbătă, 4 februarie, de o mașină Audi care a forțat culoarea roșie a semaforului în Podu Roș. Loganul venea dinspre Aleea Rozelor și vira dreapta spre Podu Roș, fiind lovit în plin, în lateral.

CITEȘTE ȘI

Soții morți în impactul violent din Podu Roș lucrau în administrația publică, la Primărie și Consiliul Județean

UPDATE EXCLUSIV: Accident grav de circulație, cu doi morți, în Podu Roș. Șoferul vinovat a fugit de la locul tragediei (VIDEO)

EXCLUSIV: Șoferul care a provocat accidentul cu victime din Podu Roș, reținut pentru 24 de ore

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

​De ce dorința lui Elon Musk de a face din libertatea de expresie o prioritate pentru Twitter a stârnit panică în rândul elitelor liberale din America?

Alexandru LĂZESCU

​De ce dorința lui Elon Musk de a face din libertatea de expresie o prioritate pentru Twitter a stârnit panică în rândul elitelor liberale din America?

Deşi pentru mulţi, mai ales pentru cei care au prins perioada comunistă, libertatea de expresie reprezintă o valoare fundamentală, paradoxal, simpatizanţii ideologiei „woke” cred că aceasta trebuie restrânsă pentru a nu afecta „sănătatea” discursului public şi democraţiei.

opinii

Izolare

Nichita DANILOV

Izolare

Oare bunul simţ şi intuiţia ne pot salva să nu cădem în plasa subiectivismului şi a manipulărilor pe care mass media şi reţelele de socializare, dar şi alte entităţi, le ţes deasupra noastră, determinându-ne să vedem doar o mică parte din adevăr şi din ororile pe care le trăim?!

Pe cine a sărăcit pandemia?

Ciprian IFTIMOAEI

Pe cine a sărăcit pandemia?

Există multe situaţii în care sărăcia se reproduce social: copiii care se nasc şi evoluează în familii sărăce, cu intensitate foarte scăzută a muncii, cu educaţie precară, excluşi social ajung să dezvolte comportamente caracteristice persoanelor care fac parte din aşa-numitele „pungi cronice ale sărăciei”.

Ruşii şi ruşinea

Michael ASTNER

Ruşii şi ruşinea

nu există ruşine fără onoare./ nu există onoare fără ruşine./ ruşii, deci, n-au nici, nici/ excepţiile confirmă regula.

pulspulspuls

Oare unde s-a ascuns pupilul politic al lui Cozet?

Oare unde s-a ascuns pupilul politic al lui Cozet?

Apropo de faptul că am adus ieri în discuţiune, aicea la analiza săptămânii de la rubricuţă, şi chestiunea situaţiunii politice şleampete a USR Iaşi, ne-au întrebat unii cetitori dacă mai ştim ceva de şefii filialei. 

Caricatura zilei

Nume de floare

Editia PDF

Bancul zilei

- Ce faci în cazul unei explozii nucleare? - Te uiti la ea, ca alta nu mai vezi.  

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    SURSA FOTO: Sidonia Bogdan

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

    X