TUDOR, elevul dat afară din şcoală pentru că avea părul prea lung, a venit în DIRECT să-şi spună punctul de vedere!

D’ale vedetelor

Recent, un nou scandal i-a şocat pe internauţi, fiindcă mai mulţi elevi au fost daţi afară din şcoală din cauza părului lung, pe care au refuzat să îl tundă.

Câţiva elevi au fost daţi afară de la ore pentru că au părul lung, pur şi simplu. Scenele de neconceput pentru secolul 21 s-au petrecut la un liceu teologic din Cluj-Napoca. Problema a fost sesizată pe Facebook de unul dintre tineri, revoltat de situaţie. „Nu contează cât de lung am părul, important e cum şi cât gândesc! Am postat-o şi pe Facebook”, a spus Tudor Helgiu, elev în clasa a X a la Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” din Cluj-Napoca. El a povestit că era la ora de chimie, când a primit o vizită neaşteptată a directorului. Tânărul a fost scos din clasă de acesta, pentru că are părul prea lung. Băiatul şi-a exprimat nemulţumirea pe Facebook.

Astăzi, Tudor a venit la TV să-şi exprime punctul de vedere după ce a stârnit o adevărată revoluţie în online: \”Eu nu am dorit să devin celebru, uneori mă gândesc că este mai bine să nu fi făcut asta, dar am simţit că trebuia să spun ce am avut de spus. În momentul de faţă, încep deja să mă pregătesc pentru facultate, eu mi-aş dori să dau la Psihologie, însă în România este imposibil să fac bani în acest domeniu. Mă mai gândeam să fac IT, dar aş avea de recuperat multă matematică până la BAC. Mie mi se pare că în ţara noastră se predă mult prea multă materie şi informaţii care doar te încarcă, dar care nu îţi vor folosi mai târziu în viaţă, decât dacă doreşti să porneşti ceva chiar în acel domeniu\”, a mărturisit Tudor.

”Regulile sunt bune, dar să aibă logică. Cred că dacă ai un tatuaj decent nu e o problemă să fie la vedere. Cerceii poţi să-i dai jos şi să le pui după şcoală. De când s-a întâmplat lucrul acesta nu s-a schimbat nimeni faţă de mine. Domnul director e deschis schimbării. Părinţii mei mi-au acordat multă încredere şi libertate. Eu de capul meu nu o să schimb nimic, dar noi putem. Materia e prea multă şi trebuie diluată puţin, Lumea tinde foarte mult să se plângă de chestii. În momentul acesta suntem în era Facebook-ului”, a adăugat Tudor.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *