The same old&new blues concept – concert Canaf, la amfiteatrul Palas

Calcul la rece

Iubitori de muzică, melancolici și dornici de relaxare în aer liber, sunt invitați la un concert de blues susținut de CANAF, vineri, 22 iunie 2018, la Amfiteatrul Palas. „The same old&new blues concept” este un eveniment care transpune publicul într-o atmosferă plăcută, în compania ritmurilor lente

Concert-eveniment
Vineri, 22 iunie 2018, de la ora 20.00, pe scena Amfiteatrului Palas va urca muzicianul CANAF. Propunerea artistului pentru o seară relaxantă de vară este concertul „The same old&new blues concept”. Invitatul special al serii va fi Marcian Petrescu, considerat singurul muzicutist profesionist din România.
Devenit cunoscut după participarea la emisiunea Vocea României, CANAF a cântat alături de nume sonore ale blues-ului, precum AG Weinberger, Sugar Blue, Eldad Tarmu, Henry Franklin sau John Marshall. În 2009, la Festivalul de Jazz din Sibiu a primit Marele Premiu, iar de atunci este invitatul festivalurilor de gen din țară și din străinătate. Vineri, va încânta cu vocea sa publicul ieșean, într-un concert-eveniment, susținut de Crossworlder Music.

Cadouri de la CANAF
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.palasmall.ro sau din Librăria Cărturești, situată la etajul 1 al Atriumului Palas Mall. Toți spectatorii vor primi cadou atât un album semnat CANAF, cât și aplicația CANAF Bluesmobil – dezvoltată de Crosstech IT – ce va fi lansată în cadrul show-lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.