Șoferul care a provocat accidentul cu victime din Podu Roș, reținut pentru 24 de ore

Iașul sub lupă

Surse apropiate „Ziarului de Iași” spun că, în jurul orei 15, șoferul autoturismului Audi care a provocat astăzi accidentul cu victime astăzi în zona Podu Roș s-a prezentat la Serviciul Rutier Iași. Acesta nu a venit singur, ci cu un avocat, și urmează a fi audiat.

UPDATE 17:15

Claudiu Marian Pașnicu, proprietarul autoturismului Audi, urmează să fie reținut în scurt timp pentru 24 ore. A fost testat cu alcoolscopul și rezultatul a fost negativ. Poliția a primit filmul accidentului. Pe camere se vede cum autoturismul Audi depășește coloana de mașini staționate la semafor, trece pe culoarea roșie a semaforului și intră în plin în Loganul care ieșea de pe Aleea Rozelor.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Surse de la locul accidentului au declarat pentru „Ziarul de Iași” că proprietarul mașinii implicate astăzi, la prânz în tragicul accident din Podu Roș este Claudiu Marian Pașnicu și locuiește în Tătărași. Șoferul care a provocat ciocnirea a dispărut de la locul accidentului, potrivit datelor publicate astăzi de ziarul nostru. Până la această oră, Poliția nu a ieșit public cu un comunicat oficial din care să rezulte că proprietarul mașinii era la volan la momentul accidentului.

Pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…” circulă o poză cu Claudiu Marian Pașnicu, alături de o tânără, iar în spatele celor doi se vede autoturismul Audi IS-15-YCE.

O ciocnire violentă între mașina Audi IS-15-YCE și un autoturism Dacia Logan a avut loc astăzi în zona Podu Roș. În urma accidentului au murit cei doi pasageri din Dacia Logan, soț și soție. Martorii spun că autoturismul Audi venea dinspre Nicolina către Podu Roș, a forțat trecerea pe culoarea roșie a semaforului, a evitat în ultimul moment pietonii, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în Dacia Logan, din lateral. Loganul venea dinspre Aleea Rozelor și vira dreapta spre Podu Roș.

\"\"

Potrivit pozelor publicate pe contul personal de Facebook, Claudiu Marian Pașnicu mai apare fotografiat și în dreptul unui autoturism Audi IS 06 YCE.

\"\"

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *