Show de zile mari în Parcul Tineretului cu ocazia Zilei Europei! Andra, Vunk, Taxi şi mulţi alţii susţin concerte

D’ale vedetelor

Andra, Vunk, Taxi şi mulţi alţii susţin super-concerte în Parcul Tineretului cu ocazia Zilei Europei, care va fi mâine. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei şi Teatrul Excelsior, în parteneriat cu cel mai longeviv ansamblu coral din România – Corul Naţional de Cameră “Madrigal-Marin Constantin”.

Parcul Tineretului din Capitală găzduieşte Cantus Mundi Show, un spectacol care are în centrul atenţiei integrarea socială a copiilor şi celebrarea solidarităţii prin muzică.

Evenimentul reuneşte peste 45 coruri, 6 ansambluri instrumentale şi peste 1500 de copii care vor cânta alături de invitaţi speciali, nume importante ale scenei româneşti. Andra, Loredana, Feli, trupele TAXI şi VUNK, Nicu Alifantis & ZAN, Ducu Bertzi & Friends şi Corul Naţional de Cameră “Madrigal-Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, susţin concerte în Parcul Tineretului.

Înainte de concertul din Parcul Tineretului, Andra a postat pe Facebook. \”Vă aştept în seara asta, de la ora 19.00 în Parcul Tineretului (intrarea Şincai) pentru a sărbători în avans Ziua Europei! #ZiuaEuropei #CantusMundiRomania\”, a anunţat Andra pe Facebook evenimentul.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *