Românii, campioni la spart seminţe pe litoral! S-au aşezat pe nisip, au început să ”lucreze” de zor, iar ce a urmat e strigător la cer

D’ale vedetelor

Românii nu se dezmint atunci când vine vorba de spart seminţe! Sunt campioni, şi nu doar la spart seminţe, ci şi la scuipat coji. Au dovedit-o din plin sezonul acesta pe litoral.

Un nou filmuleţ cu români care se ”distrează” spărgând seminţe la plajă a devenit viral pe internet. Protagoniştii clipului sunt doi soţi care, aşezaţi corespunzător pe cearceaf, se relaxează spărgând seminţe.

Spartul seminţelor ca spartul seminţelor, însă ce l-a revoltat pe un vecin de cearceaf a fost că bărbatul a început să scuipe cojile pe nisip, fără nicio jenă.

”Duminică, 6 august 2017, Mamaia Nord, Plaja Playa Loca. Chiar dacă le-am atras atenţia că nu e ok să scuipe pe jos, au continuat să spargă seminţe până le-au terminat. Asta-i România anului 2017, ăştia sunt majoritatea românilor, cei care votează, sparg seminţe şi scuipă pe jos”, a scris bărbatul în dreptul filmuleţului cu spărgătorii de seminţe.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *