Românca rănită în atentatul terorist din Londra a murit!

D’ale vedetelor

Andreea Cristea, tânăra rănită grav în atacul din Londra, s-a stins din viaţă, ieri, în spitalul în care era internată, potrivit Daily Mail.

UPDATE 11.05: „După ce s-a luptat pentru viaţa ei timp de 2 săptămâni, îndrăgita noastră Andreea, minunata fiică, soră, parteneră, prietenă dedicată, unică şi cea mai iubitoare de viaţă, a fost în mod crud şi brutal scoasă din vieţile noastre în cel mai cumplit mod. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca o rază de soare care va străluci pentru totdeauna în inimile noastre”, au declarat rudele, conform BBC.com.

Doi români, Andrei Burnaz (32 de ani) şi Andreea Cristea (31 de ani), au fost răniţi în atacul comis la Londra, tânăra fiind aruncată de pe Podul Westminster în Tamisa.

Andreea Cristea a primit îngrijiri medicale, dar din păcate a murit.

„După ce a luptat pentru viaţa ei timp de două săptămâni, iubita noastră Andreea – o fică minunată, soră, parteneră, prietenă dedicată şi cea mai iubitoare de viaţă şi unică persoane pe care o poţi imagina – a fost luată cu brutalitate din vieţile noastre în forma cea mai insensibilă şi dureroasă”, a declarat iubitul acesteia, Andrei Burnaz.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *