RIHANNA a pierdut lupta cu kilogramele! Vedeta s-a dezbrăcat la plajă, iar toată lumea a rămas cu gura căscată

D’ale vedetelor

Rihanna avea o siluetă invidiată de multe domnişoare şi apreciată de mulţi bărbaţi, însă ultima ei apariţie a şocat pe toată lumea. Vedeta s-a afişat în costum de baie la plajă, iar  formele rubensiene ale Rihannei nu au fost iertate de obiectivul foto, deşi artista pare că se simte din ce în ce mai bine în pielea ei.

Cântăreaţa se afla în urmă cu câteva zile în Mexic, iar ceea  ce a uimit pe toată lumea este silueta ei, care este vizibil modificată. A purtat un costum de baie de culoare maro, foarte sexy, însă a reuşit să scoată în evidenţă grăsimea de pe burtă şi celulita.

Rihanna a pierdut lupta cu kilogramele.
Rihanna a pierdut lupta cu kilogramele.

Rihanna (n. Robyn Rihanna Fenty) este o cântăreaţă, muziciană, textieră şi dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziţia secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulat Music of the Sun, care a fost lansat în vara aceluiaşi an. Discul conţine o mixtură între stilurile pop, reggae şi dancehall, evidenţiată prin intermediul unor influenţe preluate din muzica caraibiană

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.