Restaurantul Local by krud propune o nouă experiență culinară bazată pe ingrediente de la producători locali, în noua locație din Palas Campus

Calcul la rece

Un restaurant ce propune o nouă experiență culinară, care are la bază cunoștințele a trei antreprenori ieșeni, s-a inaugurat în Palas Campus. Local by krud folosește în rețetele sale doar ingrediente naturale de la producători locali. Vino să descoperi gustul autentic Local by krud din Palas Campus!

Zona de food şi servicii de la parterul Palas Campus, de pe Sf. Andrei, are acum un nou restaurant. Local by krud este un concept de fast-casual dining, unde se folosesc ingrediente proaspete și carne neprocesată, iar totul este pregătit de la zero, în funcție de preferințele clientului. Sustenabilitatea și susținerea afacerilor autohtone sunt valorile Local by krud, astfel că, în locație, fructele şi legumele sunt proaspete și aduse de la producători locali, iar carnea angus provine de la ferme exclusiv românești.

Această inițiativă este o derivare a filosofiei noastre din cadrul krud, un spațiu care a reconfirmat abordarea noastră față de mâncare ca experiență completă. La Local by krud, ne concentrăm pe prepararea mâncărurilor cu valoare nutritivă ridicată și promovăm o abordare responsabilă față de consumul și risipa alimentară. Friendly şi open minded, avem valori comune și suntem orientați spre soluții eficiente”, au declarat reprezentanții departamentului de PR al Local by krud.

În meniul Local by krud clienții vor găsi specialități internaționale, cum ar fi: burgeri, ciorbe, crispy, șnițele, dar și meniuri delicioase și alte preparate. Într-un ambient plăcut, cu un design simplu și funcțional, locația din Palas Campus este deschisă în fiecare zi, în intervalul orar 09.00 – 22.00. Te poți bucura de preparatele Local by krud, atât în interior, cât și pe terasa exterioară a restaurantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *