RĂZVAN FODOR le-a oferit o surpriză de proporţii concurenţilor de la MasterChef! Cine a venit în vizită

D’ale vedetelor

Înainte de a da startul la gătit şi a aprinde aragazele, Răzvan Fodor i-a anunţat pe concurenţi că vor avea nişte invitaţi surpriză, care să le dea forţă şi să îi motiveze. ,,Vrem să vă mai aduceţi o dată aminte de ce sunteţi aici şi cât de mult se pot schimba vieţile voastre, după această competiţie‘’, a spus Chef Răzvan.

Sissoko, Alex Hora şi Ciprian Ogartă sunt cei trei invitaţi care au păşit în platoul MasterChef şi ay vorbit despre experienţa lor, care le-a schimbat total viaţa.

,,Pot spune că mi-am văzut visul cu ochii, sunt Chef într-un restaurant, al meu. Am gătit pentru diplomaţi, pentru vedete,  pentru oameni de afaceri, dar dacă n-ar fi fost MasterChef, categoric n-aş fi fost aici. E fantastic să poţi face ce-ţi place, la 44 de ani, apropo’’, a declarat Sissoko.

,,Viaţa mea înainte de MasterChef a fost o rutină, emisiunea a însemnat pentru mine o cotitură în viaţă, mi-am făcut propriul Bistro, mi-am făcut un nume’’, a continuat Alex Hora.

,,Înainte să ajung la MasterChef, eram un agent de asigurări, voiam să ajung şofer de tir, îmi luasem toate categoriile, să fiu pe camioane. Mi-am făcut o afacere, mă trezesc la 12 acum. Prazul a ajuns regina bucătăriei, aşa cum îmi doream eu‘’, a conchis Ciprian.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.