Pupături omagiale în vatra Ciorteștiului. Mihaela Botezatu, alături de Alina Apostol, primărița fenomen a comunei

Politică la patru ace
\"\"

Categoric, cultul personalității manifestat în zona politică nu a fost numai apanajul Ceaușeștilor, el fiind foarte prezent și astăzi, chiar în mediile de partid cu pretenții. O mostră de omagiu similar epocii de aur îl oferă Mihaela Botezatu, fostă membră de frunte a PNL Iași, acum plecată la Forța Dreptei din motive de atașament față de valorile lui Ludovic Orban. Ei bine, cu ocazia aniversării zilei de naștere a primăriței liberale din Ciortești, Alina Apostol, tovarășa Botezatu a postat o lungă și înălțătoare odă pe Facebook, din care redăm doar un fragment. „Am cunoscut aproape din toate tipologiile feminine existente câte una însă pentru Alina Apostol cu siguranță trebuie inventată o categorie nouă: femeia preoteasă-primar cu ochii la spate, privirea în față și setată pe viteză turbo. Și pentru că astăzi este ziua ei, vă mai rețin atenția cu o singură frază despre această super women de Ciortești: cu forța și nebunia tinereții a candidat în 2016 prima data la primăria Comunei Ciortești și a câștigat, după acel moment povestea pe scurt e cam așa: a făcut într-un mandat cât nu au făcut alții în zece pentru o comunitate de la marginea județului uitată de lume și de autorități. Alina a arătat că se poate, dacă o femeie vrea, poate!”.
Evident, admirația nețărmurită a dnei Botezatu față de Apostol n-are nici o legătură cu faptul că dumneaei se ocupă de editarea ziarului primăriei, Colinele Ciorteștiului.

Botezatu (foto stânga, pamflet): Of, Alina, dacă tovarășa Elena Ceaușescu avea eticheta de academician doctor inginer, tu de ce ai numai două calități, primăriță preoteasă? Nu e corect, trebuie găsită și a treia identitate. Ce zici de primăriță preoteasă super women de Ciortești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *