Petrece primul weekend de toamnă și ultimul de vacanță, la Palas: Mira, JO și BIBI printre invitați, Senzoria Family Fest și concerte ale Filarmonicii!

Iașul sub lupă

Muzica ne aduce mai aproape, iar primul weekend de toamnă calendaristică stă sub semnul notelor muzicale, la Palas. Festivalul Senzoria revine în ultimele zile de vacanță cu activități pentru întreaga familie, dar și cu spectacole susținute de artiști naționali, iar Filarmonica de Stat „Moldova” Iași aduce în Amfiteatru două concerte de excepție.

Luna septembrie începe cu două concerte ale Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași, în Amfiteatrul Palas. Vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 19.00, Orchestra Simfonică a Filarmonicii, sub bagheta dirijorului Cristian Lupeș, ne va încânta cu un program special – muzică de film. Sâmbătă, de la aceeași oră, Corul Academic „Gavriil Musicescu” va urca pe scena Amfiteatrului și va interpreta o serie de Variațiuni Estivale. Intrarea la ambele spectacole este liberă.

Tot sâmbătă, în parcul Palas va avea loc o nouă ediție Senzoria Family Fest, unde sunt așteptați copiii, părinții şi bunicii. În prima zi, veselia începe de la ora 10.00, cu muzică, zumba, fashion show, teatru și multe ateliere interactive pentru copii, iar de la ora 21.00, artista Mira va urca pe scenă și va cânta cele mai cunoscute piese ale sale. Duminică distracția continuă, cu momente muzicale, scrimă, zumba și surprize pentru părinți și copii.

De la ora 20.30, BIBI va anima atmosfera din parcul Palas cu melodiile sale, iar de la ora 21.00, JO va urca pe scena Senzoria Family Fest. În ambele zile de festival, personaje fantastice, zâne și prințese din povești vor veni în parcul Palas să se joace cu cei mici. Intrarea este liberă.

După ce petreceți ultimele zile din vacanța de vară la Senzoria Family Fest din Palas, vă așteptăm și în Atrium, unde are loc Excelsior, cel mai mare târg de rechizite din Iași. Tot ce e mai bun pentru un început de an școlar fantastic.

Nu uita nici că până pe 11 septembrie 2022, la Palas este activă campania „Don`t waste your future”, în cadrul căreia poți recicla materiale din hârtie, care îți aduc premii pe loc. Centrul de Sustenabilitate este situat la intrarea dinspre Palatul Culturii. În același timp, poți să îți încerci norocul și la punctul de întâlnire „Slam dunk the paper junk”, de lângă restaurantul McDonald`s. Dacă înscrii cel puțin o aruncare la coș din trei încercări, cu hârtie folosită, poți primi câte o Coca- Cola.

Află mai multe pe Facebook Palas Iași – https://www.facebook.com/palasiasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *