O femeie a murit dupa ce a fost accidentata pe trecerea de pietoni

Regional

Un accident petrecut pe o trecere de pietoni din Gura Humorului s-a sfârşit tragic pentru o femeie în vârstă de 70 de ani, care a decedat la Spitalul Judeţean Suceava la aproape 24 de ore de la accident. Evenimentul rutier a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 7.30, pe strada Vasile Alecsandri din Gura Humorului, la intersecţia cu bulevardul Bucovina.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că Vasile Cosmaţchi, în vârstă de 56 de ani, din Frasin, aflat la volanul unei autoutilitare Iveco, care circula dinspre strada Vasile Alecsandri spre bulevardul Bucovina, a surprins-o şi accidentat-o pe Maria P., în vârstă de 70 de ani, din Gura Humorului, care era angajată în traversare pe marcajul pietonal cu scuar.

Femeia avea multiple leziuni, inclusiv o amputare de membru, fiind dusă la Spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava. Miercuri dimineaţă, în jurul orei 4.00, femeia a decedat.

Polițiștii de la Biroul Rutier Gura Humorului au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările, pentru a fi lămurite fără dubiu condițiile în care s-a produs accidentul.

Sursa: monitorulsv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.