Mihaela Rădulescu a dezvăluit ce-i făcea Ştefan Bănică jr la micul-dejun! Florin Călinescu: ”Aţi aflat şi de ce a băgat divorţul!”

D’ale vedetelor

Mihaela Rădulescu nu a putut rămâne indiferentă la interpretarea unei concurente de la ”Românii au talent” care a cântat melodia ”Cum am ajuns să te iubesc”. Florin Călinescu a profitat de ocazie şi i-a întors-o ca la carte.

O concurentă a urcat pe scena de la ”Românii au talent” unde a interpretat melodia ”Cum am ajuns să te iubesc”. La finalul reprezentaţiei, Mihaela Rădulescu a ţinut să sublinieze că e melodia lui Ştefan Bănică senior şi preluată şi de fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr, care obişnuia să i-o cânte la micul – dejun.

„Ceea ce trebuie să spunem este că e melodia lui Ştefan Bănică senior şi preluată de fiu (n.r. melodia ”Cum am ajuns să te iubesc”). Ce să fac, am ascultat-o de mai multe ori cântată la micul dejun de Junior?”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Florin Călinescu şi-a permis să o şi tachineze pe diva de la Monaco referitor la scurtul mariaj cu Ştefan Bănică jr.: ”Doamnelor şi domnilor, aţi aflat de ce Mihaela Rădulescu a băgat actele de divorţ a doua zi de dimineaţă”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.