Micutzu, mesaj dur după ce a fost confirmat oficial incidentul de la Odorheiul Secuiesc: ”Nu vreau sa propag sentimentul de ura pentru o nationalitate, dar…

D’ale vedetelor

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a aşteptat confirmarea că incidentul din Odorheiul Secuiesc unde un român a fost refuzat de o vânzătoare pentru că nu vorbea ungureşte şi apoi a transmis un mesaj dur.

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care-şi exprimă punctul de vedere faţă de incidentul din Odorheiul Secuiesc unde un român a fost refuzat de o vânzătoare pentru că nu vorbea ungureşte.

Actorul susţine că cei vinovaţi de aceste fapte sunt strict politicenii.

”Aha. Am asteptat o confirmare inainte de distribuire. Deci nu a provocat-o tipul ala, e 4real. Nu vreau sa propag sentimentul de ura pentru o nationalitate, nu e cazul, nu trebuie distorsionata imaginea ungurilor din cauza oamenilor de genul asta, plus ca si noi ca romani suntem idioti(un mic exemplu cu romanii patrioti care isi golesc masinile de gunoi in paduri sau la marginea drumului, deci sa nu ne mai cacam pe noi de patrioti si mandri de romani ce suntem), dar nu e deloc bine ca anumiti oameni au lasat asta sa se intample. Ca tot de la politicieni pleaca, stati linistiti. Deci daca e sa injurati pe cineva, injurati-i pe aia care is la putere. Toti. Absolut toti”, a scris Micutzu pe pagina oficială de Facebook.

\"Micutzu,

Micutzu, mesaj dur despre incidentul din Odorheiul Secuiesc unde un român a fost refuzat de o vânzătoare pentru că nu vorbea ungureşte

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *