Iulian Șerban, testat pozitiv pentru funcția de lider APP Vaslui. „Dă Delete la tot ce faci și apasă Enter pentru APP!”

Satiră cu ștaif

După ceva vreme de absență din zona politică, medicul Iulian Șerban, fost pedelist de frunte și șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iași, revine în prim plan, înființând filiala Vaslui a noului partid Alianța Pentru Patrie, zămislit de Liviu Dragnea. Deși prins până peste cap cu treburile filialei, Iulian Șerban a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu. (pamflet)

\"\"

IEȘEANUL: – Domnule Iulian Șerban, în ultimii doi ani v-ați remarcat ca un vajnic contestatar al măsurilor Guvernului legate de pandemie. Acum ce faceți, reintrați în politică și-i abandonați pe fanii dumneavoastră?
Iulian Șerban: – Vine un moment în existența fiecăruia când aude acea voce care îi arată adevărata cale în viață. În timpul uneia dintre predicile mele în deșert despre mafia vaccinurilor, am auzit o voce limpede, venind de undeva de după monitorul laptopului: „Șerbane, nimeni nu e profet pe contul său de Facebook! Dă Delete la tot ce făceai până acum și apasă Enter pentru a intra în APP!”

IEȘEANUL: – N-am fi crezut că puteți fi sub o influență mistică. Vă percepeam ca pe om de știință, un medic care analizează cu sânge rece tot ce se întâmplă în pandemie.
Iulian Șerban: – Dar nu e nimic mistic, era chiar vocea lui Liviu Dragnea. Mă abordase pe messenger cu un mesaj audio. Evident, n-am stat pe gânduri și am semnat adeziunea. Acum am de amenajat sediul de la Vaslui al partidului, apoi mă voi deplasa la Huși, Bârlad și Negrești.

IEȘEANUL: – Apropo, cum merge campania de vaccinare la Huși, de exemplu?
Iulian Șerban: – Merge excelent! Acolo, oamenii sunt ospitalieri, te întâmpină cu pâine și sare, la care adaugă o primă doză mică de vaccin local. Nu te zoresc, dar dacă dorești schema completă, ești servit imediat. Despre boosterul dozei a treia nici nu mai vorbesc, el vine de la sine, din partea casei. Au specialiști buni acolo, imunologi de renume, creatorii celebrei Busuioace de Pfizer.

IEȘEANUL: – De ce n-ați ales să fiți alături de Diana Șoșoacă, protestatară și ea împotriva vaccinului?
Iulian Șerban: – Simplu: pentru că țin la sănătatea timpanelor și sinapselor mele.

IEȘEANUL: – Pfizer sau Moderna?
Iulian Șerban: – Personal, acum aș prefera o ciorbă de burtă, am sărbătorit ieri intrarea în APP.

IEȘEANUL: – Valul 4 sau valul 5?
Iulian Șerban: – Pentru că sunt și scriitor, permiteți-mi să vă răspund cu versul eminescian: Dintre sute de vaccinuri, câte oare le vor sparge vântul, valurile?

IEȘEANUL: – PDL sau APP?
Iulian Șerban: – PDL a fost prima doză politică, abia cu APP voi avea și eu schema completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *