Înconjurată de admiratori la Roma. Catrinel Marlon, apariție spectaculoasă la celebra cursă automobilistică Mille Miglia

D’ale vedetelor

Prezență obișnuită la numeroase evenimente care atrag prin spectaculozitate o audiență ridicată, actrița Catrinel Marlon nu putea rata ocazia de a se afla printre vedetele unei competiții automobilistice de legendă pentru Italia. Catrinel a fost la Roma, acolo unde s-a desfășurat o etapă din cadrul celebrei curse auto Mille Miglia. Raliul se adresează posesorilor de automobile de epocă, desfășurându-se pe traseul Brescia – Roma și retur. Pe lângă dorința de a vedea la fața locului cea mai frumoasă competiție auto din lume, prezența lui Catrinel la eveniment se datorează și faptului că este ambasador al brandului Chopard, producător de bijuterii și ceasuri de lux, acesta fiind și unul dintre partenerii oficiali ai spectaculoasei curse Mille Miglia.

Marlon (foto, pamflet): Prezența mea în fața piloților face ca turometrele bolizilor să se dea peste cap, cât or fi ele de Chopard!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *