Începe o nouă ediție a celui mai mare târg de rechizite și manuale școlare din regiune, la Palas

Calcul la rece

De miercuri, 21 august 2019, copiii și părinții sunt așteptați la Palas, să dea startul pregătirilor pentru începutul anului școlar, la Târgul Excelsior. Cărți, manuale, papetărie, birotică, rechizite și ghiozdane, pe toate le veți găsi într-un singur loc și într-o varietate de opțiuni.

În perioada 21 august – 15 septembrie, în Atriumul Palas Mall se desfășoară cea de-a VI-a ediție a Târgului pentru Școală Excelsior, organizat de Librăriile Sedcom Libris Iași. Și anul acesta, evenimentul reunește zeci de branduri renumite de produse necesare începerii unui nou an școlar sau universitar, de la ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, până la seturi creative, papetărie și cărți dintre cele mai diverse.

Vor fi expuse peste 50.000 de articole, la prețuri pentru toate buzunarele. Târgul Excelsior din Atrium Palas Mall este locul de unde copiii și părinții pot completa ghiozdanul cu tot ce au nevoie pentru școală, dar și pentru activitățile creative de acasă: cele mai dorite instrumente de scris, diverse materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare, lecturi esenţiale, enciclopedii şi sute de cărţi de cultură generală.

Mai mult, vizitatorii sunt așteptați și cu o reducere de 10% la coșul de cumpărături, dacă acesta conține și un ghiozdan.

De asemenea, pe agenda evenimentului sunt incluse și o serie de activități captivante, precum: piese de teatru, spectacole, concursuri de cultură generală, ateliere, jocuri, lansări de carte și alte momente culturale, educative și distractive.

Vino să te pregătești pentru un nou an școlar de succes la Târgul Excelsior, din Atrium Palas Mall!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *