Imagini cutremurătoare! Cel mai cunoscut manelist din Bistriţa a murit într-un teribil accident rutier!

D’ale vedetelor

Alin Molnar, cunoscut sub numele de „Alin de la Bistriţa” a decedat ieri dimineaţă, într-un grav accident rutier, petrecut la intrarea în localitatea Anieş. În ciuda eforturilor disperate ale echipajului medical, Alin Molnar şi prietenul care îl însoţea, nu au mai putut fi salvaţi.

Ieri dimineaţă, cântăreţul de manele Alin Molnar a murit într-un grav accident de circulaţie, petrecut la intrare în localitatea Anieş. Se pare că muzicianul a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile, unde autoturismul a izbit cu violenţă soclul unui semn de intrare în localitate.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a pierdut muzicianul controlul volanului. Una dintre variante ar fi oboseala excesivă. Autoturismul înmatriculat în Polonia implicat în accident aparţine celuilalt bărbat decedat în accident.

Alin Molnar este manelistul care a murit în accident.
Alin Molnar este manelistul care a murit în accident.

Acesta era însoţit de un prieten de 35 de ani din Bistriţa. Cei doi au rămas încarceraţi, fiind eliberaţi abia după intervenţia salvatorilor de la descarcerare. Echipajele medicale i-au găsit pe cei doi în stop cardio-respirator, aplicând manevre de resuscitare mai bine de o oră, fără succes însă. În cele din urmă, echipajele medicale au declarat decesul.

La locul intervenţiei a fost direcţionat modulul SMURD compus dintr-un echipaj de descarcerare, echipaj de terapie intensivă mobilă, echipaj de prim ajutor şi echipaj SAJ. Salvatorii au găsit doi bărbaţi de 35 de ani, aceştia erau prinşi între bordul maşinii şi alte elemente de caroserie. Pentru a-i putea extrage, salvatorii au îndepărtat elemente de caroserie pentru a avea acces rapid către victime. Intervenţia a durat 20 de minute, accesul a fost unul dificil”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Se pare că Alin Molnar cântase la un botez care a avut loc la un local din Bistriţa, iar după petrecere s-a pornit, alături de un alt muzician, spre comuna Rodna. La doar câţiva kilometri depărtare de destinaţie, la intrarea în localitatea Anieş, drumul celor doi s-a oprit.

Alin Molnar avea 35 de ani, era căsătorit şi avea un băieţel de doar câţiva anişori. Acesta era foarte cunoscut în lumea lăutarilor, având ocazia să cânte alături de manelişti celebri, cum este Florin Salam. Alin Molnar absolvise Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Cea de-a doua persoană decedată se numeşte Daniel Bucunea. Acesta avea 35 de ani şi era din Bistriţa.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *