ILIE NĂSTASE a vorbit despre partidele de amor cu BRIGITTE: ”Eu încă pot să-mi… ”

D’ale vedetelor

Ilie Năstase i-a lăsat pe toţi cu gura căscată! Soţul lui Brigitte Năstase a făcut o declaraţie bombă într-un exces de sinceritate.

În cartea autobiografică, scrisă de ziarista americană Debbie Beckerman, fostul tenismen a relatat care a fost motivul pentru care nu s-a apucat de golf şi a dat detalii intime din relaţia lui cu Brigitte.

\”Cel mai bun sfat al meu pentru a nu îmbătrâni, este să nu te apuci de golf. Mulţi au încercat să mă determine să joc golf, dar am refuzat.mereu. Odată eram într-un avion la bussines class şi mergeam la US Open. Un american de lângă mine îmi tot povestea despre golf. eram extrem de plictisit, iar la un moment dat m-a întrebat dacă nu aş vrea să joc şi eu, pentru că la faima mea aş avea sigur succes. I-am răspuns că nu am nici cea mai mică intenţie, iar el m-a întrebat de ce\”, a povestit Năstase. Tot el a dezvăluit şi replica dată americanului: \”Pentru că eu încă pot să-mi regulez nevasta\” Tot Ilie a continuat: \”I-am explicat omului că eu încă fac dragoste şi că de îndată mă voi simţi neputincios, o să mă apuc de golf\”

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *