Gigi Becali a schimbat numele echipei Steaua în FCSB

D’ale vedetelor

Gigi Becali a anunțat miercuri că licențierea pe sezonul 2017/2018 se va face pe numele FCSB, în loc de Steaua. Latifundiarul din Pipera a declarat că a schimbat la Registrul Comerțului numele societății care administrează echipa de fotbal.

Eu vreau să-mi simplific viaţa, nu să mi-o complic. Bine, mă, schimb! (n.r. – Cei de la FRF) ne-au întrebat pe ce nume să facem licenţierea. De ce să fac licenţierea pe Steaua şi să vină decizia peste trei luni, patru şi să schimb după aia, în cursul cupelor europene. Pe mine mă interesează în cupele europene să fiu un om serios cu acelaşi nume. Iau licenţa pe FCSB. FCSB este la UEFA, la FIFA. Am deja o marcă FCSB, n-am nicio treabă, lăsaţi-mă în pace! De aia nu pot eu să dorm, de aia nu dă Alibec goluri?”, a declarat Becali, la Digi Sport.

El a precizat că gruparea armatei a contestat şi marca aceasta. „Ei au contestat şi sigla FCSB. Au pierdut la OSIM, au pierdut şi cutare şi acum au la tribunal. Că ei vor şi FCSB să se schimbe. Să pună judecătorul ce nume vrea”

Disputa pe numele Steaua dintre Becali și Armată La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele „Steaua” şi „Steaua Bucureşti” în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). Decizia nu este definitivă, dar este executorie. La 18 ianuarie, Becali anunţa că a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal – FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti.

Sursa: huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *