Ea este femeia care străbate ţara cu rulota, pentru a face amor pe bani! Are 34 de ani şi a debutat în…

D’ale vedetelor

O femeie în vârstă de 34 de ani, din Marea Britanie, a plecat cu rulota să străbată ţara, pentru a face amor cu mai mulţi bărbaţi, pe bani.Are pe listă nu mai puţin de 22 de oraşe şi sate, iar pe oriunde trece, se opreşte şi invită bărbaţii înăuntrul rulotei, unde le promite momente de plăcere intensă.

Kirie, aşa cum îşi spune ea, a debutat în filmele porno, iar acum face bani din prostituţie, potrivit dailystar.co.uk. Femeia străbate Marea Britanie şi cere în schimbul partidelor sexuale 50 de lire (aproximativ 260 de lei, n.r.). Pe lângă bărbaţii care se arată mai mult decât doritori să petreacă câteva ore cu ea, au apărut şi persoanele revoltate că parchează în cartierele lor.

Mai mulţi locuitori din Cleveland, Yorkshire, au reportat-o pe Kirie la poliţie pentru activităţile ei. Aceştia au declarat că au văzut bărbaţi stând la coadă la rulota femeii chiar şi în miezul zilei. „Chiar înainte de prânz, erau şase bărbaţi care stăteau pe telefon chiar în afara rulotei”, a declarat un riveran din Middlesbrough. „A stat parcată aici de la 10 dimineaţa. Am sunat la poliţie dar mi-au spus că sunt prea ocupaţi. Este dezgustător”, a mai spus acesta.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.