Descoperă cele mai noi tendințe și inovații în domeniul amenajărilor interioare, la prima ediție a Interior Design Week de la Palas!

Calcul la rece

Prima ediție a Interior Design Week de la Iași are loc la Palas și promite o experiență captivantă, unde publicul larg poate găsi inspirația pentru modelarea unor spații de locuit în care să predomine echilibrul, bunul gust și confortul. Astfel, de joi până dumunică inclusiv, 12 furnizori din domeniul amenajărilor interioare vin cu idei, soluții și oferte care să te aducă cu un pas mai aproape de casa visurilor tale.

Un eveniment inedit pe harta designului de interior din România are loc săptămâna aceasta  în Atrium-ul Palas. Interior Design Week oferă un cadru de întâlnire pentru designeri, business-uri din domeniu și publicul iubitor de frumos, care poate descoperi tendințele pentru anul 2024. Specialiștii recomandă articolele prietenoase cu mediul, formele neobișnuite, culorile naturale, caracterul practic, funcționalitatea și atenția la detalii, toate alese în funcție de nevoile și dorințele clientului. Astfel, indiferent dacă plănuiești mici ajustări sau amenajări substanțiale, cu siguranță vei găsi idei și trenduri din care să te inspiri.

Vei descoperi piese de mobilier care te ajută să creezi noi spații și stări printr-o multitudine de combinații posibile, profile decorative ce au rol practic și estetic și care reprezintă o modalitate elegantă de finisare a suprafețelor, obiecte decorative și corpuri de iluminat care să ofere acel final touch din orice cameră, dar și idei pentru o baie modernă care aduce natura mai aproape de tine.

Sâmbătă, începând cu ora 10:00, sala Mozart din Palas va fi gazda unei conferințe dedicată arhitecților și designerilor, ,,Arhitectura unui business în industria creativă. De la provocări la progres”. Speakerii principali ai evenimentului, Natalia Berezovskaia și Sebastian Mîndroiu, vor prezenta publicului soluții la provocările pe care le întâmpină business-urile din industria creativă, dar și metode de progres pentru a duce afacerea ta la urmatorul nivel. Biletele pot fi achiziţionate online.

La Interior Design Week se pune accent pe inovație și vei avea șansa să descoperi cele mai creative moduri de a amenaja o casă, potrivită oricărui stil de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *