Descălecarea prinţului la Oţeleni. Principele Nicolae de România şi George Simion, punând la cale reîntregirea neamului (sanchi!)

Satiră cu ștaif

Din când în când, în cele mai îndepărtate colţuri de ţară se întâmplă lucruri ca în poveşti. De pildă, în comuna Oţeleni din judeţul Iaşi, săptămâna trecută a fost în vizită nimeni altul decât Principele Nicolae de România, nepotul Regelui Mihai I, năpăstuit de soartă şi de Casa Regală. Tânărul vlăstar domnesc a fost musafir al şcolii din Oţeleni, fiind invitat în cadrul unui program numit „Lumina din cărţi”. „Ospitalitatea cu care a fost primit Prințul Nicolae în comunitatea noastră este reflectată în faptul că Domnia Sa a realizat din acest eveniment o știre chiar pe pagina personală de internet”, a precizat pe Facebook unul dintre membrii echipei de organizare. De remarcat este faptul că la manifestare a fost prezent şi George Simion, candidat independent la europarlamentare, susţinător al proiectului de refacere a României Mari. Cine ştie, poate că unde-s doi, puterea creşte şi unirea se înfăptuieşte?

Simion (dreapta, pamflet): Principe, dacă ajung parlamentar la Bruxelles, îţi dau un bip imediat ce fac România Mare. Nu râde! O să ajung atât de important, încât vei vrea să dai un regat pentru un selfie cu mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *