Declarație surprinzătoare a Andreei Marin

D’ale vedetelor

Nici bine n-a început noul an, că Andreea Marin are deja planuri pentru 2018. După ce anul trecut fosta zână a surprizelor și-a găsit o nouă iubire, acum a dezvăluit că este deschisă oricărei posibilități de a deveni din nou mamă.

În emisiunea „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, Andreea Marin a povestit că anul 2017 a fost unul bun pentru ea tocmai datorită faptului că a divorțat. Prezentatoarea lasă de înțeles că despărțirea de iubitul turc a fost mai degrabă o ușurare pentru ea, care i-a permis astfel să își deschidă sufletul față de cineva care o iubește așa cum e.

Noul bărbat din viața ei, consulul Andrei Brâncoveanu, pare să-i fi deschis și o nouă perspectivă despre viață. Vedeta privește totul mai pozitiv ca niciodată și, cu toate că are 43 de ani, nici măcar gândul de a fi din nou însărcinată nu o sperie:

„Cred că orice femeie ar trebui să se gândească așa. Mai ales că acum, vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani și 50 aduc pe lume copii sănătoși. nu văd de ce să gândești într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta, sigur că da”, a mărturisit Andreea Marin.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.