Cum arată sora DENISEI Manelista! Uite cât de bine seamănă cu artista

D’ale vedetelor

Vestea că Denisa Manelista suferă de o boală foarte gravă a alarmat pe toată lumea, inclusive pe sora ei mai mare, care a venit de urgenţă în ţară când a auzit că artista nu se simte deloc bine. Cele două seamănă foarte bine şi au o relaţie foarte apropiată, deşi nu petrec mult timp una lângă alta.

Denisa Manelista făcut primele declaraţii în direct despre boala de care suferă, după mai bine de două săptămâni de tăcere, în care toată lumea a bănuit ce e mai rău cu privire la starea ei de sănătate. Cântăreaţa a spus că se simte mai bine şi urmează un tratament neconvenţional, care dă rezultate. Artista nu a oferit multe detalii, dar a spus că nu işi doreşte nimic mai mult decât să se întoarcă în mijlocul fanilor!

„Ma emoţionaţi foarte mult, dar nu am nevoie de nimic. Imi trebuie linişte, atât! Da, este adevărat că am facut un tratament naturist şi m-a ajutat. Abia aştept să revin pe scenă”,  a declarat Denisa Manelista.

Denisa, împreună cu sora ei mai mare.
Denisa, împreună cu sora ei mai mare.

„Vă pup, vă pup. Adevărat a Înviat. Eu mă bucur să vă aud şi să văd. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, am crezut că o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune. Minodora (invitată în platou, n.r.) nu plânge, că mă faci să plâng. Tocmai de asta nu am vrut să apar la tv cu subiecte: uite, sunt şi eu bolnavă. Nu, nu e în niciun caz, nu m-a deranjat asocierea (n.r.: Ileana Ciuculete), dar nu are legătură, dar da, are legătură cu ficatul, dar nu cu ce a făcut Ileana Ciuculete.” a spus Denisa Manelista

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *