CRISTINA DOCHIANU va deveni din nou mămică! Vedeta este însărcinată în opt luni

D’ale vedetelor
Cristina Dochianu, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv, se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Însărcinată în opt luni, ştirista aşteaptă cu nerăbdare ziua în care îşi va ţine în braţe bebeluşul.

 

Viitoarea mămică a postat pe contul personal de Instagram o fotografie care îi dezvăluie burtica de gravidă. ,,firstselfieinmonths #babybump 32weekspregnant”, a specificat vedeta la descrierea fotografiei.

Cristina Dochianu este însărciantă a doua oară.
Cristina Dochianu este însărciantă a doua oară.

Vedeta s-a căsătorit religios cu soţul său, Cristian Fogarassy, într-un cadru de vis la Orşova, în luna august, în urmă cu trei ani.

“Nunta a fost o petrecere intimă la care au participat doar persoanele dragi nouă. Evenimentul a avut loc lângă Orşova, oraşul în care am copilărit şi de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase. Naşi au fost prietenii noştri foarte buni Santiago şi Diana Leordă, alături de fiul lor Marc, pe care îi iubim şi îi preţuim foarte mult. Luna de miere am petrecut-o în Grecia, pe insula Santorini, unde ne-am bucurat cu adevărat de câteva zile de vacanţă. Grecia este şi va rămâne una dintre destinaţiile noastre preferate”, spune Cristina Dochianu.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.