Cosette Chichirău: „Sincer, ar merge și un covrig, decât colacul de la pomana înmormântării USR” (pamflet)

Râs cu plâns

Fără îndoială, vestea demisionării deputatei Cosette Chichirău din USR a constituit o surpriză de proporții pe scena politică locală și chiar națională. Decizia parlamentarei de Iași care s-a remarcat mereu prin luări de poziție tranșante ne-a intrigat și pe noi, prin urmare am făcut tot posibilul să îi luăm un interviu care să lămurească culisele acestei hotărâri abrupte. (pamflet)

IEȘEANUL: – Doamna deputat, uneori avem senzația limpede că ne pleacă valorile, iar demisia dumneavoastră din USR nu face decât să ne întărească această trăire. Pe scurt, de ce ați luat această decizie și cui ne lăsați?
Cosette Chichirău: – Eu zic că vă las pe mâini bune. Chiar ieri m-am întâlnit cu de acum fostul coleg Filip Havârneanu și pot spune că războiul din Ucraina l-a schimbat foarte mult. Chiar dacă în viața lui n-a pus mâna pe armă, să știți că a devenit un bărbat matur, mândru de selfie-urile făcute printre diverși băieți în uniformă din zona Odessa. Revenind la decizie, pur și simplu mă plictiseam!

IEȘEANUL: – Cum așa? Sunteți foarte vocală, părea că USR este viața dumneavoastră!
Cosette Chichirău: – Vă spun sincer o chestie. Partidul și-a pierdut din vigoare. Când stai prin preajma unor indivizi ca foștii mei colegi, ideea de masculinitate își pierde din conținut. Zău dacă nu-ți vine să iei tu, ca femeie, toate atributele unui bărbat și să pornești singură la luptă!

IEȘEANUL: – Veți fi chiar mai bărbată decât până acum?
Cosette Chichirău: – N-am altă soluție. Dacă voi spune sau voi face o prostie, măcar s-o dau tare de gard, bărbătește! Ați văzut că mi-am tras și alt look, ceva mai androgin. Am plecat din USR pentru că nu mai suportam fătălăi în jurul meu!

IEȘEANUL: – Marius Bodea sau Răzvan Timofciuc?
Cosette Chichirău: – Filip Havârneanu. Încă îmi plac jucăriile de pluș.

IEȘEANUL: – George Simion sau Diana Șoșoacă?
Cosette Chichirău: – Nici – nici.

IEȘEANUL: – Croissant sau covrig?
Cosette Chichirău: – Vai, m-am pozat și eu cu un croissant și de aici o întreagă tevatură! Sincer, ar merge și un covrig, decât colacul de la pomana înmormântării USR – ului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *