Ce se întâmplă cu fiul lui Hagi. Ianis ar putea să…

D’ale vedetelor

Este foarte probabil ca fiul lui Gică Hagi să părăsească temporar Fiorentina. Ianis Hagi ar putea să fie împrumutat la o echipă din Serie B sau la una din afara Italiei, informează stiripesurse.ro.

\”Se discută cu atenţie despre Ianis Hagi, care ar putea fi împrumutat la o echipă din Serie B sau la una din străinătate\”, scrie fiorentinanews.com.

Ianis Hagi a evoluat în puţine meciuri pentru Fiorentina, jucând mai mult pentru Primavera. Ianis declara recent că este dezamăgit de faptul că antrenorul formaţiei Fiorentina, Stefano Pioli, nu îi oferă şanse de a evolua mai mult pentru prima echipă şi că nu exclude să plece în iarnă sub formă de împrumut la o altă echipă.

\”Hagi creşte, dar nu joacă pentru că eu nu-l văd încă la nivelul coechiperilor lui\”, declara antrenorul Fiorentinei, Stefano Pioli.

Ianis Hagi este convocat la naţionala de tineret pentru partidele cu Portugalia, la Ovidiu, în 10 noiembrie, şi Ţara Galilor, în deplasare, la 14 noiembrie, în grupa a opta de calificare la Euro 2019.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *