Ce le pasă blondelor. Simona Gherghe predând Mirelei Vaida ratingul de la Acces Direct

Caterincă de Bahlui

Înlocuirea temporară a Simonei Gherghe cu Mirela Vaida la pupitrul emisiunii Acces Direct a fost încununată de succes. Ba unii sunt chiar mai mulţumiţi de prestaţia Mirelei, care se pare că a adus un aer ceva mai moderat pe platoul altădată înţesat de tot soiul de scandaluri în direct, unele lăsate şi cu poceli între invitaţi pe motiv de rating. E şi firesc, Mirela Vaida vine cu un anumit echilibru din mediul siropos al show-urilor Mireasă pentru fiul meu şi 2k1, pe ultimul moderându-l în continuare, ca o vedetă muncitoare ce este. O discuţie dintre cele două dive ne-a mai lămurit cu privire la ce se mai întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Simona Gherghe: Vai, tu, Mirela, numai vorbe de laudă aud despre tine. Ba că munceşti prea mult, ba că eşti mai frumoasă şi mai deşteaptă decât mine, tot felul de prostii din astea…
Mirela Vaida: Ei, Simona, nu mai apleca şi tu urechea la zvonurile astea venite de la oameni răi care vor să ne umbrească frumoasa noastră prietenie. Să nu lăsăm gurile rele să strice frăţia blondelor din care facem parte cu atâta mândrie şi succes. Mai bine spune-mi cum evoluează sarcina, ce mai zice ăla micu’?

Ce să facă, captează toată audienţa din casă… Reuşeşte să aibă un rating uimitor pentru o persoană care încă nu e vizibilă. Deocamdată, îi pregătesc pătuţul în care va avea propriul său show. În rest, transmite în direct câte un picioruş în burtă, cred că vrea să iasă curând în lumina reflectoarelor.
Vai, ce drăguţ… Tare aş vrea să fac „Mireasă pentru fiul meu” şi când va avea douăzeci de ani, să-l am printre concurenţi.

S-o crezi tu că ţi-l dau! Nu e suficient că mi-ai luat Accesul Direct, acum vrei să-l ai şi pe feciorul meu, să îţi faci audienţă pe seama lui.
Hai, nu mai fi geloasă pe succesul meu. Dar dacă venea Carmen Brumă în locul tău, aşa cum se zvonea, ce-ai mai fi spus? Îţi imaginezi că toată lumea s-ar fi uitat cruciş la oblicii săi de pe abdomen, în loc să privească şi să asculte necazurile invitaţilor.

Chiar că ai dreptate, e mai bine că am păstrat supremaţia ieşencelor pe acest segment de piaţă, al emisiunilor ghiveci, cu sărăntoci şi vedete laolaltă. Acces Direct e Moldova însăşi, cu toate violurile şi bătăile ei, dar şi cu poveşti de succes ca ale noastre. Aşa că, vorba aia, Acces Direct va fi al nostru, al moldovencelor şi al urmaşilor urmaşilor noştri, în veacul ratingului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *