Caravana TIFF Unlimited aduce în parcul Palas filmele în aer liber și atmosfera de festival 

Uncategorized

Cele mai apreciate filme din cadrul Transilvania International Film Festival (TIFF) se văd în acest weekend și la Iași. Caravana TIFF Unlimited ajunge în parcul Palas și îi invită pe ieșeni la trei seri de film în aer liber. O peliculă internațională, o producție românească, dar și o poveste de dragoste clasică vor rula pe ecranul uriaș. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

În perioada 28 – 30 iulie 2023, parcul Palas devine epicentrul producțiilor apreciate la nivel național și internațional. Caravana TIFF propune pentru fiecare seară câte un film apreciat decritici. Vineride la ora 21.30, ne uităm la  „Confort Nordic”, o comedie islandeză, unde un veteran din forțele speciale, o dezvoltatoare imobiliară mereu stresată, o influenceriţă cu o jumătate de milion de urmăritori şi un instructor incompetent iau parte la un costisitor curs, care promite să le facă uitată frica de zbor. Ce se întâmplă mai departe, rămâne să descoperi în parcul Palas! 

Sâmbătăde la 21.30, ne bucurăm de umorul românesc, în pelicula „Încă două lozuri”. Reușesc oare eroii peliculei să se îmbogățească peste noapte, minând cryptomonede?  Actorii Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol se reunesc într-un trio formidabil, aducând pe ecranul din parcul Palas comedia care a făcut furori în cadrul TIFF. Filmul a apărut anul acesta și este una dintre cele mai așteptate premiere din cinematografia românească.

Proiecțiile se încheie duminicătot de la 21.30, cu un clasic, apreciat de întreg mapamondul. Premiat la Oscar la categoriile Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu și Cel mai bun regizor,considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX, „Casablanca” îi va reuni pe nostalgici, dar și pe „gen Z”, cu povestea lui Humphrey Bogart și Ingrid Bergman. 

Intrarea la oricare dintre filme este libe, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *